Marire buze prin injectare cu acid hialuronic in Bucuresti

Marirea buzelor prin injectare cu acid hialuronic este o dorinta care poate sa apara in mod firesc atunci cand volumul lipseste! Buzele mai pline sunt mult mai atragatoare si femeile isi doresc sa fie in atentia celor de sex opus. Din vechime buzele au fost un simbol ce presupune tinerete, senzualitate si mister. Pe ele s-a pus intotdeauna accent prin machiaj pentru ca privirea este in mod automat indreptata inspre acestea. O femeie frumoasa are si buze bine definite si cu volum potrivit fetei sale. 

Asadar, cele doua puncte importante in ceea ce priveste buzele sunt: conturul bine definit si volumul, care este proportional cu restul fetei si al trasaturilor faciale ale persoanei. Cele doua pot sa fie corectate cu succes de catre specialistii din domeniu. Cea mai buna metoda pentru marirea buzelor este injectarea cu acid hialuronic. Acesta se produce in mod natural in corpul uman si de aceea este bine integrat de catre organism si il asimileaza fara probleme. 

Daca iti doresti sa ai buzele pline, cu volum si senzuale si vrei sa nu mai folosesti trucuri legate de contur cu creion de buze si cu ruj, atunci poti sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Dintr-o privire
  Cat dureaza efectul Intre 12 si 18 luni
  Anestezie Anestezie locala
   Internare Nu necesita internare
   Recuperare Umflatura 2 sau 3 zile.
   Addresses Thin lips with reduced lip volume

Consultatia si importanta ei

Consultatia este primul pas facut pentru a putea sa iti intelegi forma fetei, nevoile de estompare sau de corectare pe care le ai. Orice persoana are anumite asimetrii ale fetei, mici riduri sau imperfectiuni, care pot sa fie ajutate si corectate cu diverse proceduri de injectare a acidului hialuronic. Acesta aduce volum buzelor, dar corecteaza si micile riduri din jurul ei si alte aspecte de la nivelul fetei.

Consultatia este momentul in care poti sa fii ajutata sa intelegi ce nevoi ai si sa stii cum anume le poti corecta. Vei fi ghidata de la inceput de catre cei care sunt alaturi de tine pentru a avea o experienta frumoasa.

Dorintele tale sunt luate in calcul si sunt pe primul loc, iar medicul este cel care te ajuta sa iei deciziile corecte pentru nevoile tale!

Procedura de injectare cu acid hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic nu este dureroasa pentru ca presupune aplicarea unei creme cu anestezic, ca urmare o amortire a buzelor pentru o perioada de timp care acopera timpul procedurii de injectare cu acid hialuronic. De asemenea produsul injectat contine o cantitate de lidocaina (anestezic) pentru ca injectarea sa fie cat mai confortabila

Injectarea propriu-zisa este realizata cu ajutorul unor ace foarte fine, care nu se simt si care nu produc durere.

Marirea buzelor se realizeaza in urma strategiilor de corectare stabilite anterior de catre medic impreuna cu tine. Iti vei da acordul pentru ceea ce urmeaza sa obtii ca rezultat si ti se explica ce anume urmeaza pas cu pas. Se poate ca specialistul sa iti explice si aspecte ce tin de ansamblul fetei tale, incluzand pometii, cearcanele , santurile nazogeniene. Atunci cand sunt incluse si alte mici corecturi cu acid hialuronic, aspectul general este intinerit si poti sa fii mandra de rezultatele pe care le vei obtine. Un exemplu poate sa fie chiar machiajul tau zilnic, care presupune mereu un contur al fetei, ce de obicei doreste sa ridice vizual pometii si sa ii defineasca bine. Acest lucru se intampla cu ajutorul tehnicilor de machiaj specifice, care se joaca intotdeauna cu umbre si cu lumini, ducand pometii inspre o definire si ridicare vizuala.

Concret, acidul hialuronic este ajutorul tau ce corecteaza tot ceea ce doreai sa vezi atunci cand te uiti in oglinda. El poate sa fie introdus in obraji, in jurul liniilor fine de expresie, in buze.

Buzele pot sa fie marite conform proportiilor tale ideale ale trasaturilor faciale. De asemenea se masoara buzele intre cele doua parti- stanga si dreapta. Apoi se verifica si proportiile intre buza de sus si cea de jos. Toate acestea sunt apoi completate, in cazul in care asimetriile exista.

Tot in aceeasi sesiune de injectare de acid hialuronic se poate si corecta orice mic rid din jurul gurii. Ne referim la ridurile tipice de expresie care apar si in functie de partea genetica, dar si de varsta.

Rezultatele acestei proceduri pot sa dureze intre 12 si chiar 18 luni. Acestea depind de nivelul de injectare si de organismul in sine. De aceea pot sa existe mici diferente.

Imediat dupa ce a fost realizata procedura se pot vedea deja rezultatele, insa exista un edem (umflare). Aceasta va disparea dupa aproximativ 2 zile sau 3 zile. Dupa aceasta perioada se pot vedea variantele reale ale maririi buzelor si altor mici corecturi ale fetei.

Programare si preturi pentru procedura de marire a buzelor

Este recomandat sa faci o programare pentru a putea sa vii la consultatia initiala. O consultatie poate sa fie un ajutor, o lamurire a situatiei tale si un ghid pentru a constientiza nevoile pe care le ai. Medicul te va ajuta sa iei deciziile tale cele mai potrivite, explicandu-ti pas cu pas tot ceea ce ai nevoie sa stii. Vor fi luate in calcul toate aspectele fetei tale. Marirea buzelor va fi analizata in acord cu barbia, pometii, nasul si alte elemente faciale, fiind considerate intr-un intreg.

Asadar poti sa ne contactezi pentru a putea sa iti raspundem la orice intrebare si pentru a te sustine in planurile tale de infrumusetare si de marire a buzelor!

In ceea ce priveste preturile, este bine sa stii ca ele se construiesc in functie de mililitri de acid hialuronic pe care le vei folosi in cadrul sedintei de injectare. De aceea este bine sa vii la prima sedinta de consultatie pentru ca acolo vei putea sa stii cantitatea exacta.

In pretul dat pentru marirea buzelor va fi inclus tot:

  • Consultatia
  • Acidul hialuronic folosit pentru sedinta aceea
  • Anestezia facuta inainte de injectare
  • Consultatiile care urmeaza
  • Procedura in sine.

Te asteptam la sediul nostru pentru prima ta sedinta de consultatie pentru marirea de buze!

Preturi – Juvederm – 150 euro (0.5 ml) / 200 euro (1.0 ml)