Lifting cu fire resorbabile

Facelift invizibil fara durere

Acum este posibil!

Ce femeie nu si-ar dori sa arate mai tanara cu cativa ani fara sa faca operatii invazive? Astazi, multumita progreselor in medicina cosmetica, puteti utiliza un facelift invizibil, fara durere, rapid, eficient si, de asemenea, potrivit pentru barbati. 

La ce varsta se poate face?

In mod normal, intre 20 si 65 de ani. Acest nou tip de facelift este posibil datorita folosirii firelor resorbabile: acid poli-lactic si DPO (polidioxanone).

Primele sunt firele de tractiune derivate din polimerul acidului lactic. Sunt asezate sub piele si puse in tractiune. La sfarsitul tratamentului poate aparea o mica umflatura si disconfort care va disparea in cateva zile.

Procedura

Aceste fire cu timpul vor fi resorbabile, dand nastere la o regenerare a noului colagen, ceea ce duce la o imbunatatire suplimentara a rezultatului timp de aproximativ 18 luni. Tratamentul se realizeaza cu o anestezie locala. In schimb, firele PDO sunt regenerative, biostimulantele sunt chiar mai usor si mai rapid de inserat. Se introduc sub piele cu ajutorul unor ace foarte fine care stimuleaza autoproductia de colagen, pentru a imbunatati suportul si tonicitatea tesuturilor.

Efectele tratamentului sunt vizibile deja dupa 2-3 saptamani, iar reabsorbtia are loc in 6 luni. Pielea este mai eleganta, tonifiata si ferma. Firele din PDO si acid polilactic pot fi de asemenea utilizate in alte zone precum gatul, decolteul, sanii, bratele interioare, coapsele interioare, genunchiul interior si exterior.

Acest tip de tratament va permite ca a doua zi sa va reluati activitatile sociale normale, intrucat este o interventie eficienta si de lunga durata.

Dintr-o privire
  Cat dureaza efectul Intre 12 si 18 luni
  Anestezie Anestezie locala
   Internare Nu necesita internare
   Recuperare Umflatura 2 sau 3 zile.
   Addresses Thin lips with reduced lip volume

Tratamente

Una dintre cele mai recente inovatii in domeniul intineririi pielii este utilizarea firelor absorbabile in Polydioxanone (PDO). Aceste instrumente au fost folosite ani de zile in chirurgie cardiovasculara, oftalmica si pediatrica, ca dovada a sigurantei si biocompatibilitatii lor.

Distingem doua tipuri de fire:

Fire biostimulante: aceste fire sunt introduse in derm cu ajutorul unor ghidaje, fara ancore sau suturi. Odata plasate, firele stimuleaza in dermul din jur proliferarea colagenului endogen. Rezultatul este un efect progresiv si extrem de natural si treptat de turgiditate si intindere a ridurilor. Rezultatul incepe sa fie evident dupa aproximativ 3 saptamani si dureaza aproximativ 12 luni. Sunt utilizate in multe domenii precum fata, gatul, clivajul, bratele, abdomenul, fesele, coapsele.

Fire de tractiune: acestea sunt fire cu dinti bidirectionali care adera la planul subcutanat. Acestea sunt implantate la un nivel mai profund decat firele biostimulante si exercita un efect de ridicare mai important. Sunt recomandate, de exemplu, pentru a ridica zona obrajilor, a ridurilor marionetei, a contractiei gatului sau a remodelarii profilului mandibular. In multe cazuri, combinatia celor doua tipuri de fire garanteaza cele mai satisfacatoare rezultate.

Durata si efectele averse

Polydioxanona este un material total biocompatibil si este complet reabsorbit pe o perioada de aproximativ 6 luni. Efectul vizual, insa, dureaza mai mult (aproximativ 12 luni), datorita productiei de colagen endogen determinat de fire. Nu exista efecte secundare semnificative.

Pretul

Costul de intinerire a pielii cu fire PDO variaza in functie de numarul si tipul de fire tratate. In timpul consultarii se poate face un pret estimativ si personalizat, chiar si in cazul tratamentelor combinate.