Eliminare cearcăne bărbați

Un vechi proverb spune că ochii sunt oglinda sufletului. Dintotdeauna, cearcănele au fost considerate o problemă inestetică la nivel global. Cearcănele sunt coloraţia negricioasă a tegumentului de sub ochi.

Potrivit unui studiu, opt din zece persoane au cearcăne. Unii dintre ei au norocul de a scăpa de cearcăne prin remedii naturale, pe când alții necesită neapărat intervenția medicului estetician.

De ce apar cearcănele?

Apariția cearcănelor este cauzată de oxidarea hemoglobinei şi a ruperii vaselor capilare, dar și din cauza unei circulaţii deficitare a sângelui.

Cearcănele sunt o afecțiune ușor de observat, principalele motive pentru care apar sunt lipsa somnului și oboseala. Însă, este bine de știut că acestea nu sunt sigurele motive care favorizează apariția lor, ci mai pot apărea și din cauza geneticii, probleme de sănătate, pigmentarea tenului, expunerea execesivă la soare fără a utiliza factor de protecție, anumite alergii ale pielii, vârsta dar și viciile.

Cum scăpăm de cearcăne?

Dacă ai încercat prin numeroase remedii naturale să scapi de cearcăne, dar nu ai reușit, este un semn că problema ta poate fi rezolvată doar cu ajutorul unui specialist.

În cazul în care dorești să scapi de cearcăne, este necesar să mergi la medicul specialist pentru o evaluare. În urma consultului medicul îți va face un tratament individualizat.

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic este unul din cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuală. Acidul hialuronic ajută la eliminarea cearcănelor și conferă luminozitate zonei de sub ochi.

Cum se face tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic?

Tratamentul constă în injectarea unui gel special format dintr-o cantitate minimă de acid hialuronic, aminoacizi, antioxidanti, minerale și vitamine.

Deși este un tratament care nu doare, pentru confortul pacientului se aplică o cremă anestezică pentru amorțirea zonei perioculare. Medicul va aștepta 15 minute ca, crema aplicată să își facă efectul după care va introduce cu foarte mare grijă acidul hialuronic printr-o canulă foarte fina, atraumatica. Tot procedeul durează doar câteva secunde.

Este posibil ca la unii pacienți care au pielea mai sensibilă să apară mici vânătăi pe piele. Acestea vor dispărea de la sine, în decurs de două/trei zile.

Efectul tratamentul se va observa imediat, cearcănele vor dispărea în totalitate iar pielea devine mai luminoasă și întinerită.

Pentru tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic pacientul nu va fi internat.

Cât timp durează tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic?

De cele mai multe ori, pacienții care ne trec pragul clinicii doresc să afle înainte de toate, cât timp durează tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic.

În general, rezulatele se mențin aproximativ un an, în funcție de stilul de viață pe care îl adoptă pacientul după tratament.

Cât costă tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic?

Tratamentul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic costă 200 € și include absolut tot: consultația pre-tratament, substanța (acidul hialuronic), anestezia cu cremă, procedura și consultațiile post-tratament.

Medicul estetician consideră că nu este nevoie mai mult de seringă pentru tratamentul cearcănelor de la nivelul ambilor ochi.

Dacă îți dorești să scapi de cearcăne, te așteptăm la clinică pentru a discuta mai multe detalii!